Login

Velkommen til Midtbyen barnehage!

Landets eldste barnehage ligger i Trondheim sentrum i en flott villa. Barnehagen ligger idyllisk til helt ned ved Nidelven, og er omkranset med flotte lauvtrær og et spennende uteområde.
Barnehagen ble etablert i 1837 og har vært på Kalvskinnet hele tiden. Her i Elvegata har vi nå vært i over 40 år.

Dette flotte huset og den fine beliggenheten er helt spesiellet for Midtbyen. En koselig atmosfære og et hus med sjel møter deg når du kommer inn. Her er det sterke tradisjoner, livsglade barn og "historisk sus i veggene" .
Vår nærhet til elven gir oss mange opplvelser og gleder, blant annet det å kunne mate endene fra lekeplassen og å se at endene kommer for å vise frem ungene sine om våren.
De flotte omgivelsene bidrar til at barn, foreldre og personale trives på Midtbyen bhg. Den gode atmosfæren er et godt utgangspunkt for et nært og godt samarbeid med barn og foreldre. Barnehagen består av to hus, det andre huset er avd. Løkkan barnehage som ligger på Sanden ved Trondhjems Hospital. Huset på Løkkan er et lite og trivelig småhus som ligger ved Kanalen med utsikt utover fjorden. Løkkan barnehage har også et skjermet og fint lekområde ute.

Barnehagens avdelinger ligger i sentrum av byen, og kan derfor ha barn fra mange bydeler. Her knyttes det gode vennskap blant barna, og barnehagen er et treffsted i hverdagen for foreldrene.Hverdagen i barnehagen perges av glede, humor, sang, lek og læring. Vi prøver å stimulere barna til å bruke å utvikle evner og anlegg, og å gi dem et grunnlag for å bli tolerante og skapende mennesker.
Vi som arbeider i Midtbyen barnehage er voksne som lett viser omsorg og nærhet til barna, og vi ønsker å gi alle positive og gode hverdager.
Stikk bare innom den historiske barnehagen med sine to hus midt i byen!

Rita Myhre Johansen
styrer

 

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS