Login

Vi har for tiden følgende ledige stillinger

Kokk/kjøkkenmedarbeider i 60% stilling i barnehagen Dronning Mauds Minne fra 2.05.2018

Arbeidstid er 4,5 timer per dag, 5 dager i uka fra kl.08.45 - 13.15. Søknadsfrist er 27.03.2018.

Vi ser etter en engasjert medarbeider med solid kompetanse til å videreutvikle et sunt kosthold sammen med personalet i barnehagen. Personen må ha god kunnskap om IK-mat, ulike dietter og sunn sammensetning av næringsmidler. Stillingen innebærer å lage varm, næringsrik lunsj og klargjøring av ettermiddagsmåltid til barn og voksne daglig. For barn med allergier lages det egne dietter. Kokken bestiller mat og engangsutstyr, planlegger meny og har ansvar for gjennomføring av HMS-rutiner på kjøkkenet. Gode evner til å samarbeide, planlegge og holde god orden kreves. Evne til å være fleksibel og samtidig strukturert i sitt daglige arbeid er viktige egenskaper. Stillingen vil innebære noe involvering av barn og matlaging ute i barnehagen samt tilberedning av lunsj og middag til personalet ved planleggingsdager og kveldsmøter.

Pedagogisk leder 100% fast stilling i barnehagen Dronning Mauds Minne fra 01.08.2018

Vi ser etter en pedagogisk leder med erfaring fra teamledelse, trygg i rollen, god på kommunikasjon, organisering og struktur, - samtidig leken, tilstede i barnas verden og faglig engasjert. Søknadsfrist er 12.04.2018.

Barne- og ungsomsarbeider 100 % fast stilling i barnehagen Dronning Mauds Minne fra 01.08.2018

Vi ser etter en barne- og ungdomsarbeider med erfaring fra arbeid i barnehage og som er trygg i voksenrollen, god på kommunikasjon og samarbeid, faglig engasjert, leken og tilstede i barnas hverdag. Søknadsfrist er 12.04.2018.

Barnehagelærer fast 100% stilling i Midtbyen barnehage fra 01.08.2018

Vi søker barnehagelærer med erfaring, som tar ansvar, viser engasjement, er løsningsorientet og følger opp barnehagens satsningsområder. Det søkes en positiv, tilstedeværende og anerkjennende pedagog, som lar barna medvirke i egen hverdag.

Vi kan tilby et positivt fagmiljø og lønn etter PBL-tariff. Søknadstfrist 03.04.2018

 

Generellt om stillinger i Trondhjems Asylselskap:

Søknader som mottas kan bli vurdert i forhold til andre ledige stillinger i Trondhjems Asylselskaps barnehager. Nærmere info om detre stillinger første stilingene finnes finn.no. Se også barnehagenes hjemmesider. 

Barnehagene i Trondhjems Asylselskap og bygger sitt arbeid på kristne grunnverdier. Alle medarbeidere må arbeide i samsvar med barnehagens grunnverdier og stillingsbeskrivelse. Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vektlegges. Ved tilsetting må det legges fram politiattest, helseattest og pirquetprøve ved behov. Lønns og arbeidsvilkår er i samsvar med gjeldende lov- og regelverk. Seks måneders prøvetid

 Har du spørsmål eller behov for ytterligere informasjon, så ta kontakt styrer i den enkelte barnehage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nettstedet er utviklet avInBusiness AS